Gratis verzending in Belgïe vanaf € 100,- of binnen een straal van 8 km rond Herk-de-Stad

Care Proefbox

Ontdek 6 heerlijke wijnen van het schitterende wijnhuis Bodegas Anadas, Care

€ 59,50

Inhoud

6x Wijnen van Care :

  • 1x Sobre Lias (Wit)
  • 1x Chardonnay (Wit)
  • 1x Garnacha nativa (Wit)
  • 1x Solidarity Rosado (Rosé)
  • 1x Garnacha nativa (Rood)
  • 1x Bancales Reserva (Rood)

Bodegas Anadas

In het hart van D.O. Cariñena, een historisch gebied in de Spaanse regio Aragón, bevindt zich Bodegas Añadas. Door het hypermoderne wijndomein zou men bijna vergeten dat Bodegas Añadas één van de oudste familiebedrijven in deze regio is. Het bestaat namelijk al sinds 1932.

Er worden voornamelijk rode wijnen geproduceerd op basis van de Garnacha druif, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Er is een breed assortiment onder het merk CARE, een project om kwalitateitswijnen te produceren. De bijzondere en unieke gezichten op de etiketten, die de zon en het terroir van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de Spaanse kunstenaar Enrique Torrijos. De gehele serie valt vooral op door zijn hoge kwaliteit, drinkbaarheid en prima prijs- kwaliteitsverhouding. In de Romeinse tijd was Care de oorspronkelijke naam van de huidige Cariñena. Dit is een oorsprongsbenaming die zich kenmerkt door specialisatie, generatie na generatie, in wijnbouw en wijnbereiding en uitstekend is voor wijnproductie. Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we Care ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Añadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.

De wijngaarden bestaan uit vier landgoederen, waarvan Bancales en Cadillos de grootste zijn, die elk 50 hectare beslaan. Daarnaast zijn er nog Peña Negra en Zagalcerro. Deze worden gekenmerkt door hun steile hellingen. Deze wijngaarden liggen binnen een straal van 5 tot 10 km van de wijnmakerij en bieden de basis die Care wijnen hun kracht, persoonlijkheid en karakter geeft.

Specificaties

Categorie:
Proefbox
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?
Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar